<<= Back Next =>>
You Are On Question Answer Bank SET 150

7501. Opposite of below

Answer: above

7502. Opposite of bent

Answer: straight

7503. Opposite of best

Answer: worst

7504. Opposite of better

Answer: worse, worst

7505. Opposite of big

Answer: little, small

7506. Opposite of black

Answer: white

7507. Opposite of blame

Answer: praise

7508. Opposite of bless

Answer: curse

7509. Opposite of bitter

Answer: sweet

7510. Opposite of borrow

Answer: lend

7511. Opposite of bottom

Answer: top

7512. Opposite of boy

Answer: girl

7513. Opposite of brave

Answer: cowardly

7514. Opposite of build

Answer: destroy

7515. Opposite of bold

Answer: meek, timid

7516. Opposite of bound

Answer: free

7517. Opposite of bright

Answer: dim, dull

7518. Opposite of brighten

Answer: fade

7519. Opposite of broad

Answer: narrow

7520. Opposite of calm

Answer: windy, troubled

7521. Opposite of capable

Answer: incapable

7522. Opposite of careful

Answer: careless

7523. Opposite of cheap

Answer: expensive

7524. Opposite of cheerful

Answer: sad, discouraged, dreary

7525. Opposite of clear

Answer: cloudy, opaque

7526. Opposite of clever

Answer: stupid

7527. Opposite of clockwise

Answer: counterclockwise

7528. Opposite of close

Answer: far, distant

7529. Opposite of closed

Answer: open

7530. Opposite of cold

Answer: hot

7531. Opposite of combine

Answer: separate

7532. Opposite of come

Answer: go

7533. Opposite of comfort

Answer: discomfort

7534. Opposite of common

Answer: rare

7535. Opposite of contract

Answer: expand

7536. Opposite of cool

Answer: warm

7537. Opposite of correct

Answer: incorrect, wrong

7538. Opposite of courage

Answer: cowardice

7539. Opposite of create

Answer: destroy

7540. Opposite of crooked

Answer: straight

7541. Opposite of cruel

Answer: kind

7542. Opposite of compulsory

Answer: voluntary

7543. Opposite of courteous

Answer: discourteous, rude

7544. Opposite of dangerous

Answer: safe

7545. Opposite of dark

Answer: light

7546. Opposite of day

Answer: night

7547. Opposite of dead

Answer: alive

7548. Opposite of decline

Answer: accept, increase

7549. Opposite of decrease

Answer: increase

7550. Opposite of deep

Answer: shallow
<<= Back Next =>>
Terms And Service:We do not guarantee the accuracy of available data ..We Provide Information On Public Data.. Please consult an expert before using this data for commercial or personal use
DMCA.com Protection Status Powered By:Omega Web Solutions
© 2002-2017 Omega Education PVT LTD...Privacy | Terms And Conditions