<<= Back Next =>>
You Are On Question Answer Bank SET 134

6701. David Livingstone (British) discovered ____________

Answer: Victoria Falls

6702. Bartholomew Diaz (Portuguese) discovered ____________

Answer: Cape of Good Hope

6703. Norseman Eric discovered ____________

Answer: Greenland

6704. Leif Ericsson discovered ____________

Answer: North America

6705. Mungo park discovered ____________

Answer: Nigeria river in Africa

6706. Richard Francis Burton discovered ____________

Answer: Lake Tanganyika

6707. Henry Hudson discovered ____________

Answer: Hudson Bay

6708. Gobot Sebastian discovered ____________

Answer: New Foundland

6709. Marco Polo discovered ____________

Answer: China

6710. Kepler discovered ____________

Answer: Planets

6711. Brazil "s currency is ____________

Answer: Cruzeiro Real

6712. Bulgaria "s currency is ____________

Answer: Lev

6713. Belgium Euro "s currency is ____________

Answer: China

6714. Yuan/Renminbi "s currency is ____________

Answer: Columbia

6715. Peso "s currency is ____________

Answer: Cuba

6716. Colon "s currency is ____________

Answer: Croatia

6717. Kuna "s currency is ____________

Answer: Cyprus

6718. Cyprus pound "s currency is ____________

Answer: Czech Republic

6719. Koruna "s currency is ____________

Answer: Denmark

6720. Krone "s currency is ____________

Answer: Egypt

6721. Egyptian Pound "s currency is ____________

Answer: Afghanistan

6722. Afghani "s currency is ____________

Answer: Argentina

6723. Australian Dollar "s currency is ____________

Answer: Bahrain

6724. Dinar "s currency is ____________

Answer: Bangladesh

6725. Taka "s currency is ____________

Answer: Bhutan

6726. Ngultrum "s currency is ____________

Answer: Hungary

6727. Forint "s currency is ____________

Answer: Iran

6728. Rial "s currency is ____________

Answer: Switzerland

6729. Swiss Franc "s currency is ____________

Answer: Thailand

6730. Bhat "s currency is ____________

Answer: U.K.

6731. Pound Sterling "s currency is ____________

Answer: U.S.A.

6732. Dollar "s currency is ____________

Answer: NorwayKrone

6733. Vatican City State "s currency is ____________

Answer: Lira

6734. Iraq "s currency is ____________

Answer: Iraqi Dinar

6735. Israel "s currency is ____________

Answer: Shekel

6736. Japan. "s currency is ____________

Answer: Yen

6737. Kazakhstan "s currency is ____________

Answer: Tenge

6738. Korea "s currency is ____________

Answer: Won

6739. Kuwait "s currency is ____________

Answer: Kuwaiti Dinar

6740. Malaysia "s currency is ____________

Answer: Ringgit

6741. Mexico "s currency is ____________

Answer: Peso

6742. Myanmar "s currency is ____________

Answer: Kyat

6743. Russia "s currency is ____________

Answer: Rouble

6744. Saudi Arabia "s currency is ____________

Answer: Riyal

6745. Vietnam "s currency is ____________

Answer: Dong

6746. Mongolia "s currency is ____________

Answer: Tugrik

6747. Algeria "s currency is ____________

Answer: Algeria Dinar

6748. Angola "s currency is ____________

Answer: New Kwanza

6749. Armenia "s currency is ____________

Answer: Dram

6750. Azerbaijan "s currency is ____________

Answer: Manat
<<= Back Next =>>
Terms And Service:We do not guarantee the accuracy of available data ..We Provide Information On Public Data.. Please consult an expert before using this data for commercial or personal use
DMCA.com Protection Status Powered By:Omega Web Solutions
© 2002-2017 Omega Education PVT LTD...Privacy | Terms And Conditions